fbpx
Kauppa:
fin | eu

Ajankohtaisia sisustustrendejä

Kokosimme lempparimme vuoden 2020 sisustustrendeistä! Näitä ideoita on helppo yhdistää aiempien vuosien pelkistettyihin värimaailmoihin.

  1. Lasiset tilanjakajat. Lasi on tullut takaisin antamaan särmää pehmeiden sävyjen ja muotojen keskelle. Muistuuko mieleesi lasipöydät? 2020 trendi on lasiset tilanjakajat, jolla voi täydentää kodin ja toimiston sävymaailmaa persoonaallisesti. Beyondprint valmistaa lasisia tilanjakajia tilaustöinä!

    Kuva: Beyondprint

  2.  Värit ovat tulleet takaisin! Yhdistele värikkäitä yksityiskohtia maanläheiseen värikarttaan. Collection -osiostamme löytyy kokoelma erilaisia sisustusjulisteita nostalgisessa ysärihengessä. 
  3. Japandi on japanilaisen minimalismin sekä skandinaavisen sisustuksen sulautuminen. Käytä skandinaavisen sisustuksen maanläheisiä sävyjä ja japanilaisia, etenkin mustia, simppeleitä sisustuselementtejä toisiinsa yhdistäen. Panosta laatuun, älä määrään. Täydennä oma japandi-tyylisi laadukkaalla, minimalistisella Fine Art -vedoksella.
  4. Ääriviivat.  Oletko törmännyt keveisiin, luonnosmaisiin piirrostöihin? Nyt on aikaa luoda omia ääriviivateoksia osaksi kodin sisustusta. Maalaustarvikkeita voi tilata esimerkiksi neljän kaveruksen ja kuvataideohjaajan yritykseltä Paints and Friendsiltä. Tai viedeäämpä ajatus paperilta seinälle ja väännetään ihan rautalangasta. Näppärin DIY-sisustaja yhdistää rautalankateoksen kuumaan kuivakukka– ja vihersisustamiseen.
  5. Puu. Puuta käytetään nyt tuomaan sisustukseen pehmeyttä. Rohkeimmat kuorruttavat kotiaan puun omilla sävyisillä rimakatoilla tai –seinäelementeillä. Lämmittelemään pääsee Beyondprintin puutauluilla