• Toimituskulut 4,90€
  • Toimitusaika 5-7 päivää
  • Turvalliset maksutavat
  • [email protected]

Sinun Kuvasi, Ainutlaatuinen Kuvataulu.

Asiakaspalvelu

Kuinka teen tilauksen verkkokaupasta?

Tilaaminen verkkokaupastamme on yksinkertaista ja nopeaa. Pystyt luomaan kuvataulun omasta kuvastasi helposti vain muutamalla klikkauksella. Valitse materiaali, koko ja lataa kuva. Voit esikatsella ja rajata kuvaa ennen tilauksen tekoa. Kaikki hintamme ovat listattu kokojen mukaan ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%. Onnistuneen tilauksen jälkeen saat tilaus – ja maksuvahvistusviestit.

Kuinka kauan kuvataulun valmistus kestää?

Valmistusaika riippuu materiaalista ja kuvataulun koosta, mutta suurin osa tilauksista on valmiita 5-7 päivän kuluessa tilauksesta. Jos tilauksella on kiire, otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse etukäteen jotta pystymme varmistamaan tilauksesi toimitusajan.

Kuinka kuvataulut pakataan?

Kaikki taulut pakataan asianmukaisesti ja käyttäen kestäviä pakkausmateriaaleja. Isot lasitaulut toimitetaan puulaatikkoihin pakattuina. 

Mikä on toimitustapa ja -aika?

Logistiikkakumppanimme on Post Nord Oy. Voit valita joko MyPack-toimituksen lähimpään noutopisteeseen (Siwa tai Matkahuolto) tai DPD ovelta ovelle-kuljetuksen kotiin tai työpaikalle. MyPack-paketin toimitusaika n. 2-4 arkipäivää. DPD-kuljetuksen toimitusaika 1-2 arkipäivää. Heti paketin lähdettyä meiltä saan siitä ilmoituksen sähköpostiin, ja näin pystyt myös seuraamaan paketin kulkua. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta määränpäähän tekstiviestillä tai sähköpostilla. 

Mitä jos tuote on vahingoittunut tai virheellinen?

Kaikki vahingoittuneet tai virheelliset tuotteet korvataan uuteen ilman lisäkuluja. Pyydämme ilmoittamaan kuljetuksessa vahingoittuneista tuotteista viimeistään 7 arkipäivän kuluessa asiakaspalveluumme. 

Tyytyväisyystakuu

Verkkokauppamme tarjoaa 100% Tyytyväisyystakuun. Se oikeuttaa sinut tarkistamaan vastaanotetut tuotteet 14 päivän sisällä ennen kuin rahasi tilitetään maksupalvelusta meille. Näin voit olla varma, että tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle luvatussa ajassa ja kunnossa, vaikket tuntisi kauppaamme ennestään. Onnistuneen tilauksen jälkeen saat maksuvahvistusviestin, jonka kautta pääset seuraamaan toimituksen etenemistä ja käyttämään Tyytyväisyystakuun toimintoja. 

Palautukset

Voit tehdä palautuksen ja reklamaation 14 päivän sisällä noutopäivästä lähtien. Palautuksen voit kirjata sähköisen palvelusivuston kautta, joka löytyy tilauksen maksuvahvistuksesta. Emme valitettavasti voi tarjota ilmaisia palautuksia tuotteiden tilauksesta valmistetun luonteen takia. Jos olet tyytymätön tuotteeseen, voit ottaa meihin suoraan yhteyttä ennen palautusta ja yritämme ratkaista asian välittömästi.

Huomaathan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole virallinen palautus, vaan palautuksesta tulee aina tehdä kirjaus sivuston kautta. Ilman kirjausta emme voi palauttaa rahoja, sillä tarvitsemme vahvistuksen tuotepalautuksesta jotta voimme vahvistaa, että rahat palautuvat oikealle henkilölle. Mikäli paketti palautuu vahingossa, voimme järjestää uuden toimituksen toimituskuluja vastaan.

Virheelliset (ei-tilauksen mukaiset) ja vahingoittuneet tuotteet voi palauttaa ilman kuluja ja tuotteet korvataan uudella. Otathan tässä tapauksessa meihin yhteyttä ja lähetämme palautusohjeet ja postituslomakkeen. 

Maksutavat 

Hyväksymme kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet ja korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Busines Eurocard). Voit maksaa myös PayPal:in kautta. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattua, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksu välittyy meille vasta, kun olet vastaanottanut tilauksen ja saanut tarkistaa sen. Verkkokaupan maksunvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy. Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Lisäksi saat Maksuturva Group Oy:n maksuvahvistusviestin, jonka kautta pääset seuraamaan toimituksen etenemistä ja käyttämään Tyytyväisyystakuun toimintoja. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Lue lisää Maksuturva-palvelun käytöstä.

Erikoistilaus

Valmistamme kuvatauluja myös määrämitassa, jos et löytänyt sopivaa kokoa sivuiltamme. Suurin yksittäinen saatavilla oleva koko on 250cm x 165cm.

Yritysmyynti

Tarjoamme tulostuspalveluitamme myös yrityksille, valokuvaajille ja yhdistyksille.
Ota yhteyttä ja kysy tarjous!