fbpx
Kauppa:
fin | eu

Beyondprint X Studiovarustamo

Ilolla julkaisemme yhteistyön alansa huipun, Studiovarustamon, kanssa alkavaksi –Beyondprint on nyt Studiovarustamon virallinen vedostusyhteistyökumppani!

Studiovarustamo syntyi vuonna 2006 ammattivalokuvaajan ja ammattilaitemyyjän yhteisestä unelmasta saada ja antaa täydellistä palvelua kuva-alan ammattilaisille, harrastajille sekä opiskelijoille. Tänä päivänä Studiovarustamo palvelee myös yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa alaan liittyvissä asioissa. Alan kiinnostavista trendeistä asiakas pääsee keskustelemaan Espresso-kupposen äärellä huippu(!)-asiantuntevan ja ystävällisen henkilökunnan kanssa Helsingin Konalassa. Kauempana asuvia palvelee Studiovarustamon kattava verkkokauppa ja asiakaspalvelu chatissa, puhelimitse tai sähköpostilla.

Beyondprintin asiakkaat ovat aika-ajoin kyselleet, onko valikoimaamme mahdollista päästä tutustumaan livenä jossakin. Valmistamme tuotteet Keuruulla, Keski-Suomessa ja ymmärrämme hyvin, että päiväretki Keuruulle vaatii Etelä-Suomen asiakkaalta melkoisen ponnistuksen. Yhteistyömme myötä toivomme palvelevamme asiakkaitamme entistä paremmin – tästä eteenpäin Beyondprintin vedostamat kuvataulut monessa materiaalivaihtoehdossa koristavat Studiovarustamon showroomin seiniä ja mahdollistaa tutustumisen tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

Showroomilla on nähtävillä valikoimamme metallitaulut, joissa komeilee Studiovarustamon edustamien kameramerkkien Phase Onen, Canonin ja Sonyn uutuuskameroilla taltioidut valokuvat, valikoima A5-koon lasitauluja, sekä kookas puutaulu johon Studiovarustamon pyynnöstä painoimme heidän logonsa. Yhteistyökumppanina Studiovarustamo on Beyondprintille ehdottomasti paras mahdollinen – asiakas saa samalla kertaa myös kokonaisvaltaisesti alan ammattitaitoisinta palvelua niin halutessaan.

2020 on Beyondprintille uusien tuulien aikaa – olemme avoimia asiakkaidemme toiveille ja ehdotuksille jatkossakin!

Teoksen kuva otettu Phase One IQ4 150Mp keskikoon digiperällä ja XT rungolla. Kuvaaja Reuben Wu.

Studiovarustamon tiloissa on nähtävillä Beyondprintin valikoiman puutaulu, jonka materiaalina on käytetty kotimaista koivuvaneria.

Kuvassa Kuvatoimisto Kuvion Canon EOS R -kameralla sekä Joel Forsmanin Sonyn A7 III -kameralla kuvaamat valokuvat metallitauluina.