fbpx
Kauppa:
fin | eu

Lahjaideat jouluun

Miten viettää joulua korona-aikana?

Monilla meistä on läheisiä, joita ei korkean tartuntariskin vuoksi pääse juuri nyt tapaamaan. Joululahjan painoarvo on yhä useammalle sen merkityksellisyydessä sekä välittämisen osoittamisessa. Ratkaisevaa voi myös olla lahjan ekologisuus tai onko kyseessä kotimainen lahjaidea.Postitettava lahja on helppo tapa muistaa kauempana asustavaa lähimmäistäsi.

Nyt kun läheisiä ei korona-aikana pääse välttämättä fyysisesti tapaamaan, on yhteisten muistojen vaaliminen entistäkin tärkeämpää. Ilahtuisiko hoivakodissa asuva isoäitisi kuvamuistosta vuosien takaa, jossa olette yhdessä teille tärkeässä paikassa? Lahja kotiovelle yllättää vastaanottajansa varmasti!

Kokosimme muutaman joululahjaidean valikoimastamme. Joululahjat voi tilata joustavasti tarpeen mukaan: noutopisteeseen tai vaikka suoraan läheisen kotiovelle ilman välikäsiä. Toivottavasti voimme välittää tärkeimmillenne välittämisenne.

Lahjaidea veljelle
Kehystaulu on tyylikäs ja monikäyttöinenvaihtoehto veljen poikamiesboxiin.
Lahjaidea äidille ja isälle
Lasitaulu huokuu laatua ja arvokkuutta -pehmeyttä kuvatauluun tuo lämmin muisto kesämökiltä.
Lahjaidea isoäidille
Muisto yhteisistä hetkistä ilahduttaa varmasti mummua!
Lahjaidea ystävälle
Tyylitietoinen ystävä ilahtuu varmasti lahjasta, jonka lopputulokseen hän voi itse vaikuttaa. Tilaa lahjakortti suoraan omaan tai kaverin sähköpostiin.
Lahjaidea kummilapselle
Oletko tutustunut valikoimamme lasten sisustusjulisteisiin? Löytyisikösieltä kummilapselle lahja? Tutustu tästä collectionissa.